workshops

Als mama van twee fantastische jongens, vrouw van een lieve man en zaakvoerder van een architectenkantoor, zoek ik zelf af en toe wat "ruimte". Ruimte voor creativiteit, voor vernieuwende ideeën en voor gezellige avondjes onder vrienden. Bij het uitwerken van het concept PAND7, ontstond ineens letterlijk die ruimte. Een plaats om eigen workshops te geven en te organiseren, iets waar ik zelf al zeer lang van droomde.

De agenda van PAND7 workshops is zeer uiteenlopend. Alles wat creatief is, lekker is, leuke DIY’s, lifestyle ... Probeer zeker eens een workshop uit, alleen, of samen met familie of vrienden. De lesgevers die we uitkiezen zijn één voor één gepassioneerd bezig met hun vak, en willen dat graag delen met jullie. En ik, ik verwen jullie met een home made welkomsdrankje en lekkers tussendoor. Gegarandeerd ga je een gezellige, ontspannende en inspirerende avond in PAND7 hebben.

Ik kijk er alvast naar uit, jij ook?

Agenda

Workshop creatief schrijven

Hou je van schrijven? Wil je op een ontspannen manier, op een gezellige locatie, in een kleine groep, kennis maken met creatief schrijven aan de hand van oefeningen en feedback? Of je nu beginnend of al ervaren bent, jong of oud… In deze workshopreeks neemt Karolien Joossens je elke veertien dagen mee op een reis langs stijlen en technieken. In de eerste workshop maken we samen een reis doorheen je fantasie.

€25Info & inschrijving

Workshop maak je eigen notitieboekje

Heb jij ook een zwak voor mooie notitieboekjes? Dan zul je helemaal verslingerd raken aan het zelf maken ervan. Onder begeleiding van Hasse van Zefiloe gaan we aan de slag.

Een zelfgemaakt boekje is natuurlijk tof om voor jezelf te maken, maar ook een perfect gepersonaliseerd geschenkje!

€45Info & inschrijving

Workshop kussen - stempelen

Tijdens deze workshop maken we zelf stempels van ontwerp tot uitsnijden en drukken. Je gaat naar huis met je eigen stempels op houten blokjes, die je nog eindeloos kunt gebruiken en met een origineel bedrukt katoenen kussen van 50x50cm. 

Na het volgen van deze workshop kun je thuis aan de slag om je eigen stempels te maken. Wie wil kan na de workshop een basissetje aankopen met alles wat je nodig hebt om stempels te maken.

Kom mee doen en raak ook verslaafd aan het stempels snijden!

€50Info & inschrijving

Workshop mezenmandje - vlechttechnieken

Gerda Legrand, een professionele vlechtster, komt ons een oud ambacht aanleren in PAND7. Ze dompelt ons onder in de wereld van de vlechttechnieken.

Tijdens deze workshop creëer je twee puntmandjes uit wilg, perfect om mezenbollen op te hangen in je tuin. Ideaal toch om onze vogeltjes de winter door te helpen.

€55Info & inschrijving

Workshop bloemen hoepel

Celine Baeten van Distel komt naar PAND7. Vanuit haar liefde voor bloemen maakt ze seizoensgebonden boeketten en decoratie. 

Onder begeleiding van Celine leren we enkele tips en tricks en de kneepjes van het vak om tot een mooi resultaat te komen. Er zal een aanbod aan bloemen en groen zijn waarmee je je eigen hoepel kan versieren, zodat hij perfect in je interieur past tijdens de gezellige, knusse wintermaanden.

€50Info & inschrijving

Workshop slow coffee

Onder de term "slow coffee" vallen verschillende zetmethodes waarbij we met aandacht onze koffie bereiden. Barista Melanie D. Nunes introduceert ons de wereld van slow coffee en de aanpassingen die elke methode vraagt van de malingsgraad, temperatuur van het water, extractietijd, ... Tijdens deze workshop leer je in groep je eigen filterkoffie bereiden met de V60 methode. Naast filterkoffie worden andere zetmethodes (Chemex, Aeropress, French press,... ) eveneens gedemonstreerd waarbij je alle tips & tricks meekrijgt.

€60Info & inschrijving